Ρεκόρ τηλεθέασης για τον ALPHA Κύπρου

Ρεκόρ τηλεθέασης για τον ALPHA Κύπρου

Άλλο ένα ρεκόρ τηλεθέασης κατέγραψε την Παρασκευή 30 Ιουνίου ο ALPHA Κύπρου, κερδίζοντας για πρώτη φορά την πρωτιά, τόσο στο Γενικό Σύνολο του πληθυσμού (TOTAL) όσο και στα Δυναμικά Κοινά (ηλικίες 18 – 44), επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική του καναλιού.

Futsal Accessories

Σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης της AGB Nielsen, την περασμένη Παρασκευή, τελευταία επίσημη μέρα της σεζόν 2016 – 2017 ο ALPHA Κύπρου ήταν πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι με ποσοστό 17,8%, στην δεύτερη θέση ήταν ο ΑΝΤ1 με 15,8% και ακολουθούν τα υπόλοιπα κανάλια με χαμηλότερα ποσοστά. Σε ό,τι αφορά τα Δυναμικά Κοινά, ο ALPHA Κύπρου ήταν επίσης πρώτος σε τηλεθέαση με ποσοστό 24,3%.

Κορύφωση στην τηλεθέαση της Παρασκευής αποτέλεσε η τελευταία εκπομπή «The Λούης Night Show» που μεταδόθηκε ζωντανά από το Δημοτικό Θέατρο Ιδαλίου. Η εκπομπή του δημοφιλούς stand-up comedian Λούη Πατσαλίδη, κατέγραψε κατά μέσο όρο 34,5% (TOTAL) ενώ στα δυναμικά κοινά το ποσοστό ήταν 42,8%. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα Δυναμικά Κοινά η εκπομπή κατάφερε να ακουμπήσει το εκπληκτικό 51,7%.