Βλέπετε πορνό σε συσκευές της δουλειάς; Άσχημα νέα, δεν γλιτώνετε ακόμα κι αν διαγράφετε το ιστορικό σας

Εάν έχετε την συνήθεια να βλέπετε πορνογραφικά βίντεο στις ηλεκτρονικές συσκευές του χώρου εργασίας σας, σας έχουμε άσχημα νέα. Ακόμα και εάν χρησιμοποιείτε τις κρυφές καρτέλες αναζήτησης ή διαγράψετε το ιστορικό σας, οι συνάδελφοι σας θα είναι σε θέση να καταλάβουν τι ακριβώς έχετε παρακολουθήσει – και δεν χρειάζεται να είναι παρόντες όταν συμβαίνει αυτό.

Futsal Accessories

Οι υπεύθυνοι για την συντήρηση των υπολογιστών, λάπτοπ και κινητών μιας εταιρείας μπορούν να έχουν εύκολα πρόσβαση στην κρυφή μνήμη (cache) των παραπάνω συσκευών, η οποία αποκαλύπτει ίσως πολύ περισσότερα από τα πράγματα που θα θέλατε οι άλλοι να ξέρουν για εσάς (όπως π.χ. ποιες είναι οι προτιμήσεις σας στο πορνό).

Η διαφορά με την προσωρινή μνήμη (buffer) είναι ότι αυτή ορίζεται από το λειτουργικό σύστημα ή από ένα πρόγραμμα, ενώ η κρυφή μνήμη έχει προκαθορισμένο το υλικό της μέρος. Δηλαδή η προσωρινή μπορεί να είναι τμήμα του σκληρού δίσκου ή της RAM, ενώ η κρυφή μνήμη της ΚΜΕ είναι κατασκευασμένη και αποτελεί φυσικό και ανεξάρτητο τμήμα.

Πηγή