Αρκούδα τρόμαξε οικογένεια όταν μυρίστηκε φρεσκοψημένα brownies!

Μπορεί οι φωτογραφίες να φαντάζουν όμορφες και ιδιαίτερες, ωστόσο οι άνθρωποι που τις έβγαλαν περιγράφουν μια “ανατριχιαστική εμπειρία”. Όλα έγιναν στο Connecticut των ΗΠΑ στη μικρή πόλη του Avon. Μια οικογένεια κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε πως μια αρκούδα που μύρισε τα brownies που έφτιαχνε η σύζυγος του Bob Belfiore, προσπάθησε να εισβάλλει στο σπίτι τους.

Futsal Accessories

Ο Bob Belfiore μίλησε στο τοπικό wfsb.com, στο οποίο έδωσε και τις φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

EXCLUSIVE: at 5 on @wfsbnews the man who came face to face with this bear talks about how the beast was after some brownies in the oven pic.twitter.com/XvYWOlesf6

— Dennis House (@DennisHouseTV) 8 Μαΐου 2017

Connecticut wildlife officials tell @WFSBnews they’ll keep eye on bear who smelled brownies baking and tried to break into Avon home pic.twitter.com/z5jSK7Jghl

— Dennis House (@DennisHouseTV) 9 Μαΐου 2017

Next on @WFSBnews the latest on the brownie seeking bear that’s going viral! pic.twitter.com/RynTHhBeG0

— Dennis House (@DennisHouseTV) 8 Μαΐου 2017


Η αρκούδα κατάφερε μάλιστα να ανοίξει τα παντζούρια της κουζίνας, ωστόσο δεν κατάφερε να ανοίξει τη γυάλινη συρόμενη πόρτα.

Το εν λόγω ζώο βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνα που έχουν καταγραφεί από τον παρακείμενο δρυμό και είναι υπό παρακολούθηση. Η αρκούδα αποχώρησε από το σπίτι λίγα λεπτά μετά την απόπειρα “εισβολής”, ενώ δεν έχουν καταγραφεί άλλα παρόμοια περιστατικά στη μικρή πόλη που βρίσκεται κοντά σε πάρκο προστασίας άγριων ζώων. Διερευνάται ωστόσο το πώς το ζώο κατάφερε να βγει εκτός ορίων ελέγχου, εντός των οποίων επέστρεψε την ίδια ημέρα του περιστατικού.

news247